Etter Norske Talenter! Flytting!

Så var hele sirkuset over for min del! Jeg brukte sommeren på å trene altfor mye (2 ganger om dagen minst). Jeg pleide å spille basket og jeg har alltid elsket å trene, så denne sommeren var en av de beste!

rSTTcVuAPp

  Deretter pakket jeg ned barnerommet mitt og flytte sørover til OSLO! (Hvorfor i alle dager valgte jeg Oslo??) Her har de fellesvaskeri, hvilket er noe jeg absolutt kunne klart meg uten, de har fastfood kjeder på hvert eneste hjørne og NULL fjell! Jeg tuller ikke, østlendingene prøver å fortelle meg at Holmenkollen og Grefsenkollen er fjell da må jeg bare le, de vet virkelig ikke hva de går glipp av. 

 

Men jeg bruker tiden positivt og øver og skriver mens klesvasken hives rundt så det blir hull i den! (fint)
Oslo var ikke som jeg trodde det kom til å bli. Oslo er en betong jungel med mye rare mennesker, mye eksos og veldig my bråk! Har du noen gang fått panikk angst anfall? Ikke jeg heller, ikke før jeg flyttet hit! Nå ligger jeg om natten og får ikke puste til jeg tilslutt aksepterer at det er greit også sovner. Nei, det er ikke greit. På en annen side så liker jeg utfordringer og jeg har funnet ut hvorfor jeg får slike anfall. Så nå skal jeg ut i fight med problemene mine og slakte de ned en etter en!

Over til noe litt mer positivt jeg studerer musikkproduskon her og jobber med debut platen min! Og det er så gøy!! Nå er vi akkurat ferdig med teaseren til første singelen min sammen med sangeren "IMA" Den kan du se her:

 

 

IMA har blant annet jobbet med Cir.Cuz og solgte til dobbel platina på låten "Øyeblikk". Hun er døds dyktig!

Så selvom Oslo som by er forferdelig så er det verdt det! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lenole

lenole

21, Bergen

Instagram, Snapchat, Twitter you name it: Lenole666

Kategorier

Arkiv

hits